PLEZIER, KWALITEIT & PASSIE

DUS DANS is de dansschool van H.I.Ambacht en omstreken. Wij hebben een uitgebreid en divers lesaanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen. Ons doel is om iedereen met een lach op hun gezicht naar de dansles te laten komen en met nog een grotere glimlach weer weg te gaan. Een dansles bij DUS DANS is niet alleen leerzaam, maar ook een ontmoetingsplek voor mensen die dezelfde passie delen.

Alle danslessen worden gegeven in de danszaal van het cultureel centrum Cascade in Hendrik Ido Ambacht. Één keer per twee jaar houden we onze grote eindvoorstellingen in het theater van de Casade.

DUS DANS is zeer actief in Ambacht en omstreken. Naast onze reguliere danslessen verzorgen we ook danslessen op maat en doen wij mee aan evenementen in de omgeving. Zo organiseren wij dansprojecten en workshops op kinderdagverblijven, scholen voor het basis en middelbaar onderwijs en werken wij veel samen met Hi5ambacht. Ook kunt u onze dansgroep inhuren voor feesten en partijen, maar denk bijvoorbeeld ook aan het ontwerpen van een spetterende choreografie die wij u aanleren d.m.v. privélessen voor de openingsdans van uw bruiloft.

Voor de talentvolle leerlingen die later graag willen doorstromen naar een dansopleiding hebben wij een selectiegroep. En voor de leerlingen die in teamverband meer willen optreden en mee willen doen aan danswedstrijden hebben wij onze demogroepen, hiervoor dient auditie gedaan te worden.

DOCENTEN

Wij hebben een professioneel, enthousiast en energiek team, die jullie graag hun liefde voor dans willen meegeven. De docenten volgen zelf ook regelmatig trainingen om hun danstechniek en hun vaardigheden in het lesgeven te blijven ontwikkelen.

Onze dansschool is een erkend en geregistreerd opleidingsinstituut voor docenten bij Calibris. Onze docenten begeleiden regelmatig stagiaires van verschillende dansacademies.

 

JACQUELINE VOS

Ik begon op mijn 12e jaar met dansen op de Havo voor Muziek en Dans. Ik vervolgde mijn danspassie op de Rotterdamse dansacademie Codarts. Na mijn afstuderen heb ik gedanst bij het Holland Showballet in Hilversum. Hier danste we in dinershows, bij grote evenementen en bij tv-programma’s. In 2012 heb ik mijn PABO diploma gehaald. Naast het geven van danslessen ben ik het aanspreekpunt voor de dansschool en verzorg ik de coördinerende taken. En ik ben trotse mama van 3 kinderen.

JASMIJN NOLTEN

Dansen is wie ik ben, dat is altijd al geweest. Ik heb de MBO dansopleiding in Goes behaald en daarna ben ik verder gaan studeren in Amsterdam op HBO Lucia Marthas. Naast dans verdiepte ik mij daar ook in zang en dans. Bij DUS DANS geef ik verschillende dansstijlen en leeftijden les, waaronder ook musicallessen voor kinderen en tieners. 

ORWIN GOMES

Ik kom uit Aruba, hier danste ik altijd. In Nederland volgende ik de HBO dansopleiding Lucia Marthas in Groningen. Naast lesgeven sta ik regelmatig ook nog zelf op het podium met dansoptredens. In 2023 ben ik uitgeroepen tot KING zomercarnaval in Rotterdam.

GUENDOLINE HAGESTEIN

Mijn grote passie ligt bij het jonge kind. Ik geef bij DUS DANS dan ook meerdere peuter- en kleuterdanslessen. Ik werk graag vanuit thema’s, vaak geïnspireerd vanuit prentenboeken. Naast de dansschool ben ik ook werkzaam al theaterdocent in het basisonderwijs. En ik ben een trotse moeder van 2 dochters en een zoon.

ANA MARIA BORRERO

Ik kom uit Colombia. Hier heb ik mijn dansopleiding gevolgd en was ik een professionele danseres bij Colombian State Ballet. Ook heb ik als uitvoerend danseres gewerkt in Turkije. Door de liefde ben ik in Nederland terecht gekomen. Naast klassiek ballet ben ik mij gaan verdiepen in yoga, barre workout en Pilates, waar ik meerdere diploma’s voor heb behaald. 

 

CAS BEEKMANS

Dansen is mijn leefstijl! Na de MBO dansopleiding in Utrecht te hebben afgerond, heb ik auditie gedaan op Codarts, de HBO dansacademie in Rotterdam. Hier zit ik nu in het derde jaar. Naast lesgeven houd ik ook van uitvoerend dansen. 

FLEUR VAN DER WEL

Ik ben afgestudeerd aan MBO albeda danscollega in Rotterdam. Ik geef dansles op verschillende dansscholen en heb mijn eigen dansschool FleurdeLis in Ridderkerk. Ik vind het erg leuk om verschillende leeftijden les te geven en met de leerling ergens naar toe te werken.  

 

ANGELIQUE VOS

Ik begon met streetdance/hiphop dansen, maar al snel wilde ik meer dansstijlen leren. Ik ben mij gaan verdiepen in o.a. moderne dans, jazz en klassiek ballet. Toen wist ik dat ik van dansen mijn beroep wilde maken en ben ik begonnen aan de dansopleiding MBO dans Roosendaal, waar ik nu in het tweede jaar zit. 

JULIETTE STOLK

Vanaf jongs af aan dans ik al bij DUS DANS meerdere dansstijlen per week.  Naast zelf dansen ben ik gestart met het geven van kleuterdans. Ik zit in het laatste jaar van de PABO. Werken met kinderen vind ik ontzettend leuk!

 

MANOE VAN BERKEL

Vanaf jongs af aan dans ik al. Ik heb de opleiding Codarts in Rotterdam gevolgd. Maar ondanks dat ik ontzettend van dansen houd, wilde ik ook een andere opleiding volgen. Naast dansles geven volg ik nu de opleiding tot tandartsassistente. Ook volg ik zelf nog wekelijks dansles. 

DANIELLE HEIJBOER 

Ik ben begonnen met dansen toen ik 4 jaar was, eerst klassiek ballet en later ook jazz ballet en moderne dans. Ik vind het erg leuk om danslessen aan kinderen te geven en om mijn passie voor dans aan kinderen door te geven. Daarom heb ik een opleiding voor peuter- en kleuterdans en verschillende cursussen op het gebied van kinderdans gedaan. Daarnaast volg in de Pabo opleiding. 

 

AMY VOORSLUIJS

Dansen is mijn grootste passie en ik vind het dan ook super om deze passie met mijn leerlingen te mogen delen! Ik volg de opleiding tot dansinstructeur aan de Albeda Danscollege in Rotterdam. Naast lesgeven sta ik ook nog regelmatig zelf op het podium met optredens en danswedstrijden.

 

Cultureel Centrum Cascade
Hoge kade 50 – 3341 BE H.I.Ambacht

 

BEL ONS

06 18631117

MAIL ONS

info@dusdans.nl