PLEZIER, KWALITEIT & PASSIE

DUS DANS is de dansschool van H.I.Ambacht en omstreken. Wij hebben een uitgebreid en divers lesaanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen. Ons doel is om iedereen met een lach op hun gezicht naar de dansles te laten komen en met nog een grotere glimlach weer weg te gaan. Een dansles bij DUS DANS is niet alleen leerzaam, maar ook een ontmoetingsplek voor mensen die dezelfde passie delen.

Alle danslessen worden gegeven in de danszaal van het cultureel centrum Cascade in Hendrik Ido Ambacht. Één keer per twee jaar houden we onze grote eindvoorstellingen in het theater van de Casade.

DUS DANS is zeer actief in Ambacht en omstreken. Naast onze reguliere danslessen verzorgen we ook danslessen op maat en doen wij mee aan evenementen in de omgeving. Zo organiseren wij dansprojecten en workshops op kinderdagverblijven, scholen voor het basis en middelbaar onderwijs en werken wij veel samen met Hi5ambacht. Ook kunt u onze dansgroep inhuren voor feesten en partijen, maar denk bijvoorbeeld ook aan het ontwerpen van een spetterende choreografie die wij u aanleren d.m.v. privélessen voor de openingsdans van uw bruiloft.

Voor de talentvolle leerlingen die later graag willen doorstromen naar een dansopleiding hebben wij een selectiegroep. En voor de leerlingen die in teamverband meer willen optreden en mee willen doen aan danswedstrijden hebben wij onze demogroepen, hiervoor dient auditie gedaan te worden.

DOCENTEN

Wij hebben een professioneel, enthousiast en energiek team, die jullie graag hun liefde voor dans willen meegeven. De docenten volgen zelf ook regelmatig trainingen om hun danstechniek en hun vaardigheden in het lesgeven te blijven ontwikkelen.

Onze dansschool is een erkend en geregistreerd opleidingsinstituut voor docenten bij Calibris. Onze docenten begeleiden regelmatig stagiaires van verschillende dansacademies.

 

JACQUELINE VOS

Ik begon op mijn twaalfde jaar met dansen op de Havo voor Muziek en Dans. Daarna ben ik niet meer gestopt met dansen. Ik vervolgde mijn danspassie op de Rotterdamse dansacademie Codarts.

LEES MEER

SUDESCA JANSE

Dansen is wie ik ben, dat is altijd al geweest. Hierdoor kwam ik op mijn tiende terecht op de vooropleiding van de Rotterdamse Dansacademie en ben ik daarna doorgestroomd naar de Havo voor muziek en dans, om vervolgens de opleiding docent dans te volgen.

LEES MEER

SOPHIE OVERSLUIZEN

Mijn dansopleiding volgde ik in Haarlem. Daarna kon ik gelijk aan de slag als dansdocent. Ik vind het mooi om kinderen te inspireren en blij te maken met mijn lessen en choreografieën. 

 

LISA VAN OSTA

Ik ben afgestudeerd aan MBO Dans Goes, maar ik had het gevoel dat ik nog zoveel meer kon leren over dans. Daarom ben ik verder gaan studeren aan de Fontys academie voor danseducatie in Tilburg. Ik vind het heerlijk om les te geven en mijn leerlingen te zien groeien. 

GWENDOLYNE GROOT

Dansen is mijn leefstijl! Op mijn vijfde ben ik begonnen met dansen. Na 7 jaar gedanst te hebben in verschillende selectie-groepen en wedstrijdteams, mocht ik studeren aan het Albeda Dans College. Na het Albeda ben ik het commerciële werkveld ingegaan als professioneel danseres en als dansdocente. Met de droom.. ooit een eigen dansschool.

ALICE VAN BALLEGOOIE

Als kleutertje van 4 jaar ging ik al elke week naar balletles. Omdat ik vervolgens jazzballet ook erg leuk vond ging ik dit er dan ook,op 10 jarige leeftijd, bij doen. Op de middelbare school kwam daar vervolgens tapdance nog bij. Toen wist ik het; Ik wilde dansjuf worden. Op de dansacademie in Tilburg volgde ik mijn dansopleiding en behaalde in 1992 mijn diploma. In 2001 hier bovenop nog mijn PABO diploma behaald.

DANIELLE HEIJBOER 

Ik ben begonnen met dansen toen ik 4 jaar was, eerst klassiek ballet en later ook jazz ballet en moderne dans. Ik vind het erg leuk om danslessen aan kinderen te geven en om mijn passie voor dans aan kinderen door te geven. Daarom heb ik een opleiding voor peuter- en kleuterdans en verschillende cursussen op het gebied van kinderdans gedaan

 

Cultureel Centrum Cascade
Hoge kade 50 – 3341 BE H.I.Ambacht

 

BEL ONS

06 18631117

MAIL ONS

info@dusdans.nl