TARIEVEN

1 LES PER WEEK
€26,- per maand

2 LESSEN PER WEEK
€39,00 per maand

3 LESSEN PER WEEK
€49,- per maand

PEUTERDANS [45min]
€24,- per maand

SPITZEN [20min]
€9,- per maand

** Een spitzenles is alleen mogelijk in combinatie met een les klassiek ballet.

BBB [30min]
€8,- per maand

** De BBB les is alleen mogelijk in combinatie met een les dancemix

DEMOGROEPEN 
€20,- per maand

 

EENMALIG INSCHRIJFGELD
€17,50

 

 

STRIPPENKAART 
€90,- voor 10 lessen

**Een strippenkaart is 6 maanden geldig na aankoop.

 

INSCHRIJVEN

Ben je enthousiast geworden? Of twijfel je nog over welke danstechniek  het beste bij je past, dan kun je altijd een proefles volgen. Na de proefles kun je je inschrijven via het inschrijfformulier op de website.

 

GRATIS PROEFLES

 

AUTOMATISCHE INCASSO

Als u voor automatische incasso kiest zal aan het eind van de maand voorafgaand aan de maand het lesgeld van uw rekening worden afgeschreven. Het seizoen loopt van september tot en met juni. Voor de maanden juli en augustus hoeft u geen contributie te betalen aangezien het reguliere rooster niet wordt aangeboden.

Het eenmalig inschrijfgeld wordt samen met de eerste contributie maand geïncasseerd.

STICHTING LEERGELD

Wij werken samen met Stichting Leergeld. Zij zetten zich in voor schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 t/m 17 jaar uit gezinnen met minimale financiële middelen, die vanwege gebrek aan financiële middelen niet mee kunnen doen aan o.a. culturele activiteiten zoals dansles. Of u hier voor in aanmerking komt kunt u na lezen of navragen via www.leergelddrechtsteden.nl. U dient hier zelf de aanvraag voor te doen bij Stichting Leergeld en wij  zullen dan de maandelijkse contributie van hen ontvangen.

OPZEGGING

Opzegging is mogelijk met inachtneming van een opzegtermijn van 1 kalendermaand, deze dient voor de 1e van de maand schriftelijk per post (van Riebeekstraat 39, 2987 AV Riddererk), email (info@dusdans.nl) of via de LedenApp binnen te zijn.

Cultureel Centrum Cascade
Hoge kade 50 – 3341 BE H.I.Ambacht

BEL ONS

06 18631117

MAIL ONS

info@dusdans.nl